Dúfame, že sa vám členstvo u nás páči, no TGM Panel môžete kedykoľvek opustiť.
Skôr ako vymažete svoj účet
- Najprv si vyberte zostatok. Pri vymazaní účtu prepadnú všetky odmeny.
- Vymazanie je konečné. Zrušený účet sa nedá znova otvoriť ani obnoviť.
Ako vymazať svoj účet
- Prihláste sa do svojho účtu v paneli na webovej stránke.
- Prejdite do Nastavenia (Settings) a zvoľte Zrušiť účet (Close account).
- Zadajte svoje heslo. Na vašu e-mailovú adresu pošleme potvrdzovací kód.
- Kód zadajte do 5 minút. Váš účet sa okamžite vymaže.
Mobilná aplikácia nemá možnosť vymazania účtu – použite, prosím, webovú stránku. O vymazanie účtu nás môžete požiadať aj e-mailom na support@tgmpanel.com zo svojej registrovanej e-mailovej adresy.
Vaše osobné údaje sa z účtu odstránia okamžite. Správy, ktoré boli naplánované ešte pred vašou žiadosťou, vám môžu krátko ešte prichádzať.
Môžem sa neskôr znova pridať?
Ak ste odišli dobrovoľne, môžete sa neskôr znova zaregistrovať ako nový člen, a to aj s rovnakou e-mailovou adresou. Váš predchádzajúci zostatok a história sa neobnovia. Ak bol účet zrušený pre zákaz, novú registráciu môžeme odmietnuť.
Chcete len menej e-mailov?
Ak chcete dostávať menej správ, nemusíte svoj účet vymazať. Pozrite si článok E-maily, upozornenia a SMS.