Hesabınızı nasıl silersiniz?

TGM Panel hesabınızı istediğiniz zaman Ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz. Önce bakiyenizi çekin — kapatılan bir hesap geri yüklenemez.

6 Ekim 2026 güncellendi0 görüntüleme

Üyeliğinizden memnun kalmanızı umuyoruz, ancak TGM Panel'den istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

Hesabınızı silmeden önce

  • Önce bakiyenizi çekin. Hesap silindiğinde tüm ödüller kaybolur.
  • Silme işlemi kesindir. Kapatılan bir hesap yeniden açılamaz veya geri yüklenemez.

Hesabınızı nasıl silersiniz?

  1. Web sitesinden panel hesabınıza giriş yapın.
  2. Ayarlar (Settings) bölümüne gidin ve Hesabı kapat (Close account) seçeneğini seçin.
  3. Şifrenizi girin. E-posta adresinize bir onay kodu göndeririz.
  4. Kodu 5 dakika içinde girin. Hesabınız hemen silinir.

Mobil uygulamada hesabınızı silme seçeneği yoktur — lütfen web sitesini kullanın. Kayıtlı e-posta adresinizden support@tgmpanel.com adresine yazarak hesabınızın silinmesini bizden de isteyebilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz hesaptan hemen kaldırılır. Talebinizden önce planlanmış mesajlar kısa bir süre daha size ulaşabilir.

Daha sonra yeniden katılabilir miyim?

Kendi isteğinizle ayrıldıysanız, daha sonra aynı e-posta adresiyle bile yeni bir üye olarak yeniden kaydolabilirsiniz. Önceki bakiyeniz ve geçmişiniz geri yüklenmez. Bir hesap yasak nedeniyle kapatıldıysa, yeni bir kayıt reddedilebilir.

Sadece daha az e-posta mı istiyorsunuz?

Daha az mesaj almak için hesabınızı silmeniz gerekmez. Bkz. E-postalar, bildirimler ve SMS.

Bu makale faydalı oldu mu?

Bunun sorunuzu yanıtlayıp yanıtlamadığını bize bildirin

Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?

Destek ekibimiz size yardımcı olmak için burada.

Destek ile İletişime Geç
Hesabınızı nasıl silersiniz? | TGM Yardım Merkezi