Shpresojmë që ju pëlqen të jeni anëtar, por mund të largoheni nga TGM Panel në çdo kohë.
Para se ta fshini llogarinë
- Tërhiqni më parë balancën. Të gjitha shpërblimet humbasin kur fshihet llogaria.
- Fshirja është përfundimtare. Një llogari e mbyllur nuk mund të rihapet ose të rikthehet.
Si ta fshini llogarinë
- Hyni në llogarinë tuaj të panelit në faqen e internetit.
- Shkoni te Cilësimet (Settings) dhe zgjidhni Mbyll llogarinë (Close account).
- Shkruani fjalëkalimin. Ju dërgojmë një kod konfirmimi në adresën tuaj të emailit.
- Shkruani kodin brenda 5 minutave. Llogaria juaj fshihet menjëherë.
Aplikacioni celular nuk ka mundësi për fshirjen e llogarisë — ju lutemi përdorni faqen e internetit. Mund të na kërkoni gjithashtu ta fshijmë llogarinë tuaj duke na shkruar në support@tgmpanel.com nga adresa juaj e regjistruar e emailit.
Të dhënat tuaja personale hiqen menjëherë nga llogaria. Mesazhet që ishin planifikuar para kërkesës suaj mund t’ju mbërrijnë ende për një kohë të shkurtër.
A mund të anëtarësohem sërish më vonë?
Nëse jeni larguar me dëshirë, jeni të mirëpritur të regjistroheni sërish më vonë si anëtar i ri, edhe me të njëjtën adresë emaili. Balanca dhe historiku juaj i mëparshëm nuk rikthehen. Nëse një llogari është mbyllur për shkak të një ndalimi, një regjistrim i ri mund të refuzohet.
Thjesht doni më pak emaile?
Nuk keni nevojë ta fshini llogarinë për të marrë më pak mesazhe. Shihni Emailet, njoftimet dhe SMS.