Сподіваємося, вам подобається бути учасником, але ви можете залишити TGM Panel будь-коли.
Перш ніж видалити обліковий запис
- Спершу виведіть баланс. Після видалення облікового запису всі винагороди пропадають.
- Видалення остаточне. Закритий обліковий запис не можна знову відкрити чи відновити.
Як видалити обліковий запис
- Увійдіть у свій обліковий запис панелі на сайті.
- Перейдіть до «Налаштування» (Settings) і оберіть «Закрити обліковий запис» (Close account).
- Введіть пароль. Ми надішлемо код підтвердження на вашу адресу електронної пошти.
- Введіть код протягом 5 хвилин. Ваш обліковий запис буде видалено негайно.
У мобільному застосунку немає функції видалення облікового запису — будь ласка, скористайтеся сайтом. Також можна попросити нас видалити обліковий запис, написавши на support@tgmpanel.com з адреси, з якою ви зареєструвалися.
Ваші персональні дані видаляються з облікового запису одразу. Повідомлення, заплановані ще до вашого запиту, можуть надходити вам ще деякий час.
Чи можна приєднатися знову пізніше?
Якщо ви пішли добровільно, ви можете пізніше знову зареєструватися як новий учасник, навіть з тією самою адресою електронної пошти. Попередній баланс та історія не відновлюються. Якщо обліковий запис було закрито через блокування, у новій реєстрації можуть відмовити.
Хочете просто отримувати менше листів?
Щоб отримувати менше повідомлень, не обов’язково видаляти обліковий запис. Див. Листи, сповіщення та SMS.