Ümid edirik ki, üzv olmaqdan zövq alırsınız, lakin TGM Panel-dən istənilən vaxt ayrıla bilərsiniz.
Hesabınızı silməzdən əvvəl
- Əvvəlcə balansınızı çıxarın. Hesab silindikdə bütün mükafatlar itirilir.
- Silinmə qəti xarakter daşıyır. Bağlanmış hesabı yenidən açmaq və ya bərpa etmək olmaz.
Hesabınızı necə silmək olar
- Saytda panel hesabınıza daxil olun.
- Ayarlar (Settings) bölməsinə keçin və Hesabı bağla (Close account) seçin.
- Şifrənizi daxil edin. E-poçt ünvanınıza təsdiq kodu göndəririk.
- Kodu 5 dəqiqə ərzində daxil edin. Hesabınız dərhal silinir.
Mobil tətbiqdə hesabı silmək seçimi yoxdur — lütfən saytdan istifadə edin. Qeydiyyatdan keçdiyiniz e-poçt ünvanından support@tgmpanel.com ünvanına yazaraq hesabınızın silinməsini bizdən də xahiş edə bilərsiniz.
Şəxsi məlumatlarınız hesabdan dərhal silinir. Müraciətinizdən əvvəl planlaşdırılmış mesajlar qısa müddət ərzində hələ də sizə çata bilər.
Sonradan yenidən qoşula bilərəmmi?
Könüllü olaraq ayrılmısınızsa, sonradan yeni üzv kimi, hətta eyni e-poçt ünvanı ilə yenidən qeydiyyatdan keçə bilərsiniz. Əvvəlki balansınız və tarixçəniz bərpa olunmur. Hesab qadağa səbəbindən bağlanıbsa, yeni qeydiyyatdan imtina edilə bilər.
Sadəcə daha az e-poçt istəyirsiniz?
Daha az mesaj almaq üçün hesabınızı silməyiniz lazım deyil. Baxın: E-poçtlar, bildirişlər və SMS.