Toivomme, että viihdyt jäsenenä, mutta voit erota TGM Panelista milloin tahansa.
Ennen kuin poistat tilisi
- Nosta saldosi ensin. Kaikki palkkiot menetetään, kun tili poistetaan.
- Poisto on lopullinen. Suljettua tiliä ei voi avata uudelleen eikä palauttaa.
Näin poistat tilisi
- Kirjaudu paneelitilillesi verkkosivustolla.
- Siirry kohtaan Asetukset (Settings) ja valitse Sulje tili (Close account).
- Syötä salasanasi. Lähetämme vahvistuskoodin sähköpostiosoitteeseesi.
- Syötä koodi 5 minuutin kuluessa. Tilisi poistetaan välittömästi.
Mobiilisovelluksessa ei ole tilin poistotoimintoa — käytä verkkosivustoa. Voit myös pyytää meitä poistamaan tilisi kirjoittamalla osoitteeseen support@tgmpanel.com rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi.
Henkilötietosi poistetaan tililtä välittömästi. Ennen pyyntöäsi ajastettuja viestejä voi vielä tulla sinulle lyhyen aikaa.
Voinko liittyä uudelleen myöhemmin?
Jos erosit vapaaehtoisesti, olet tervetullut rekisteröitymään myöhemmin uudelleen uutena jäsenenä, jopa samalla sähköpostiosoitteella. Aiempaa saldoasi ja historiaasi ei palauteta. Jos tili suljettiin porttikiellon vuoksi, uusi rekisteröityminen voidaan evätä.
Haluatko vain vähemmän sähköposteja?
Sinun ei tarvitse poistaa tiliäsi saadaksesi vähemmän viestejä. Katso Sähköpostit, ilmoitukset ja tekstiviestit.