იმედი გვაქვს, რომ წევრობა მოგწონთ, მაგრამ TGM Panel-ის დატოვება ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ.
ანგარიშის წაშლამდე
- ჯერ გაიტანეთ ბალანსი. ანგარიშის წაშლისას ყველა ჯილდო იკარგება.
- წაშლა საბოლოოა. დახურული ანგარიშის ხელახლა გახსნა ან აღდგენა შეუძლებელია.
როგორ წავშალოთ ანგარიში
- შედით თქვენს პანელის ანგარიშში ვებსაიტზე.
- გადადით პარამეტრებში (Settings) და აირჩიეთ ანგარიშის დახურვა (Close account).
- შეიყვანეთ პაროლი. თქვენს ელფოსტის მისამართზე დადასტურების კოდს გამოგიგზავნით.
- შეიყვანეთ კოდი 5 წუთის განმავლობაში. თქვენი ანგარიში მაშინვე წაიშლება.
მობილურ აპლიკაციაში ანგარიშის წაშლის ფუნქცია არ არის — გთხოვთ, გამოიყენოთ ვებსაიტი. ანგარიშის წაშლა შეგიძლიათ ჩვენც გვთხოვოთ, თუ მოგვწერთ მისამართზე support@tgmpanel.com თქვენი რეგისტრირებული ელფოსტის მისამართიდან.
თქვენი პერსონალური მონაცემები ანგარიშიდან მაშინვე იშლება. თქვენს მოთხოვნამდე უკვე დაგეგმილი შეტყობინებები შეიძლება კიდევ მცირე ხნის განმავლობაში მოგივიდეთ.
შემიძლია მოგვიანებით ხელახლა გაწევრიანება?
თუ ნებაყოფლობით წახვედით, მოგვიანებით სიამოვნებით მიგიღებთ ახალი წევრის სახით, თუნდაც იგივე ელფოსტის მისამართით. თქვენი წინა ბალანსი და ისტორია არ აღდგება. თუ ანგარიში აკრძალვის გამო დაიხურა, ახალ რეგისტრაციაზე შეიძლება უარი გეთქვათ.
უბრალოდ ნაკლები წერილი გსურთ?
ნაკლები შეტყობინების მისაღებად ანგარიშის წაშლა საჭირო არ არის. იხილეთ ელფოსტა, შეტყობინებები და SMS.