Så raderar du ditt konto

Du kan när som helst avsluta ditt konto i TGM Panel under Inställningar. Ta ut ditt saldo först — ett avslutat konto kan inte återställas.

Uppdaterad 15 oktober 20260 visningar

Vi hoppas att du trivs som medlem, men du kan lämna TGM Panel när som helst.

Innan du raderar ditt konto

  • Ta ut ditt saldo först. Alla belöningar går förlorade när kontot raderas.
  • Raderingen är slutgiltig. Ett avslutat konto kan inte öppnas igen eller återställas.

Så raderar du ditt konto

  1. Logga in på ditt panelkonto på webbplatsen.
  2. Gå till Inställningar (Settings) och välj Avsluta konto (Close account).
  3. Ange ditt lösenord. Vi skickar en bekräftelsekod till din e-postadress.
  4. Ange koden inom 5 minuter. Ditt konto raderas omedelbart.

Mobilappen har inget alternativ för att radera kontot — använd webbplatsen. Du kan också be oss radera ditt konto genom att skriva till support@tgmpanel.com från din registrerade e-postadress.

Dina personuppgifter tas bort från kontot direkt. Meddelanden som redan var schemalagda före din begäran kan fortfarande nå dig under en kort tid.

Kan jag gå med igen senare?

Om du lämnade frivilligt är du välkommen att registrera dig igen senare som ny medlem, även med samma e-postadress. Ditt tidigare saldo och din historik återställs inte. Om ett konto stängdes på grund av en avstängning kan en ny registrering nekas.

Vill du bara få färre e-postmeddelanden?

Du behöver inte radera ditt konto för att få färre meddelanden. Se E-post, aviseringar och SMS.

Var den här artikeln till hjälp?

Berätta för oss om den besvarade din fråga

Behöver du mer hjälp?

Vårt supportteam finns här för att hjälpa dig.

Kontakta supporten
Så raderar du ditt konto | TGM Hjälpcenter