Се надеваме дека уживате како член, но TGM Panel можете да го напуштите во секое време.
Пред да ја избришете сметката
- Најпрво исплатете го салдото. Сите награди се губат кога сметката ќе се избрише.
- Бришењето е конечно. Затворената сметка не може повторно да се отвори ниту да се врати.
Како да ја избришете сметката
- Најавете се во вашата сметка во панелот на веб-страницата.
- Одете во Поставки (Settings) и изберете Затворање на сметката (Close account).
- Внесете ја лозинката. Ќе ви испратиме код за потврда на вашата адреса на е-пошта.
- Внесете го кодот во рок од 5 минути. Сметката се брише веднаш.
Мобилната апликација нема опција за бришење на сметката — ве молиме користете ја веб-страницата. Можете и да побарате од нас да ја избришеме сметката ако пишете на support@tgmpanel.com од регистрираната адреса на е-пошта.
Вашите лични податоци веднаш се отстрануваат од сметката. Пораките што биле закажани пред вашето барање може уште кратко време да ви пристигнуваат.
Може ли подоцна повторно да се зачленам?
Ако сте заминале доброволно, добредојдени сте подоцна повторно да се регистрирате како нов член, дури и со истата адреса на е-пошта. Претходното салдо и историјата не се враќаат. Ако сметката била затворена поради забрана, новата регистрација може да биде одбиена.
Само сакате помалку е-пораки?
Не мора да ја бришете сметката за да добивате помалку пораки. Видете Е-пораки, известувања и SMS.