Nadamo se da uživate u članstvu, ali TGM Panel možete napustiti u bilo kojem trenutku.
Prije nego što izbrišete račun
- Najprije isplatite svoje stanje. Brisanjem računa gube se sve nagrade.
- Brisanje je konačno. Zatvoreni račun ne može se ponovno otvoriti ni vratiti.
Kako izbrisati račun
- Prijavite se u svoj račun u panelu na web-stranici.
- Otvorite Postavke (Settings) i odaberite Zatvori račun (Close account).
- Upišite svoju lozinku. Na vašu adresu e-pošte poslat ćemo kod za potvrdu.
- Upišite kod u roku od 5 minuta. Vaš se račun odmah briše.
Mobilna aplikacija nema mogućnost brisanja računa – upotrijebite web-stranicu. Brisanje računa možete zatražiti i tako da pišete na support@tgmpanel.com s adrese e-pošte s kojom ste se registrirali.
Vaši se osobni podaci odmah uklanjaju iz računa. Poruke koje su bile zakazane prije vašeg zahtjeva mogu vam još kratko vrijeme stizati.
Mogu li se kasnije ponovno učlaniti?
Ako ste otišli dobrovoljno, kasnije se slobodno možete ponovno registrirati s novim računom, čak i s istom adresom e-pošte. Vaše prethodno stanje i povijest ne vraćaju se. Ako je račun zatvoren zbog zabrane, nova registracija može biti odbijena.
Želite samo manje e-poruka?
Ne morate brisati račun da biste primali manje poruka. Pogledajte članak E-pošta, obavijesti i SMS.