Reméljük, hogy szívesen tagja panelünknek, de bármikor kiléphet a TGM Panelből.
Mielőtt törli a fiókját
- Előbb vegye fel az egyenlegét. A fiók törlésekor minden jutalom elvész.
- A törlés végleges. A megszüntetett fiók nem nyitható meg újra, és nem állítható vissza.
Hogyan törölheti a fiókját?
- Jelentkezzen be a panelfiókjába a weboldalon.
- Lépjen a Beállítások (Settings) menüpontra, és válassza a Fiók megszüntetése (Close account) lehetőséget.
- Adja meg a jelszavát. Megerősítő kódot küldünk az e-mail-címére.
- Írja be a kódot 5 percen belül. A fiókját azonnal töröljük.
A mobilalkalmazásban nincs lehetőség a fiók törlésére – kérjük, használja a weboldalt. A fiókja törlését úgy is kérheti, hogy a regisztrált e-mail-címéről a support@tgmpanel.com címre ír.
Személyes adatait azonnal eltávolítjuk a fiókból. A kérése előtt már beütemezett üzenetek rövid ideig még megérkezhetnek.
Csatlakozhatok később újra?
Ha önként lépett ki, később szívesen látjuk újra új tagként, akár ugyanazzal az e-mail-címmel is. Korábbi egyenlegét és előzményeit nem állítjuk vissza. Ha egy fiókot kitiltás miatt szüntettek meg, az új regisztrációt elutasíthatjuk.
Csak kevesebb e-mailt szeretne?
Nem kell törölnie a fiókját ahhoz, hogy kevesebb üzenetet kapjon. Lásd: E-mailek, értesítések és SMS.