Kami harap anda seronok menjadi ahli, tetapi anda boleh meninggalkan TGM Panel pada bila-bila masa.
Sebelum anda memadamkan akaun
- Keluarkan baki anda terlebih dahulu. Semua ganjaran akan hilang apabila akaun dipadamkan.
- Pemadaman adalah muktamad. Akaun yang ditutup tidak boleh dibuka semula atau dipulihkan.
Cara memadamkan akaun anda
- Log masuk ke akaun panel anda di laman web.
- Pergi ke Tetapan (Settings) dan pilih Tutup akaun (Close account).
- Masukkan kata laluan anda. Kami akan menghantar kod pengesahan ke alamat e-mel anda.
- Masukkan kod itu dalam masa 5 minit. Akaun anda akan dipadamkan serta-merta.
Aplikasi mudah alih tidak mempunyai pilihan untuk memadamkan akaun anda — sila gunakan laman web. Anda juga boleh meminta kami memadamkan akaun anda dengan menulis kepada support@tgmpanel.com daripada alamat e-mel berdaftar anda.
Butiran peribadi anda dikeluarkan daripada akaun serta-merta. Mesej yang telah dijadualkan sebelum permintaan anda mungkin masih sampai kepada anda untuk tempoh yang singkat.
Bolehkah saya menyertai semula kemudian?
Jika anda keluar secara sukarela, anda dialu-alukan untuk mendaftar semula kemudian sebagai ahli baharu, malah dengan alamat e-mel yang sama. Baki dan sejarah anda sebelum ini tidak akan dipulihkan. Jika akaun ditutup kerana larangan, pendaftaran baharu boleh ditolak.
Hanya mahu kurang e-mel?
Anda tidak perlu memadamkan akaun untuk menerima lebih sedikit mesej. Lihat E-mel, pemberitahuan dan SMS.