तपाईंलाई सदस्य भएर रमाइलो लागेको होला भन्ने हामी आशा गर्छौं, तर तपाईं जुनसुकै बेला TGM Panel छोड्न सक्नुहुन्छ।
खाता मेटाउनुअघि
- पहिले आफ्नो ब्यालेन्स निकाल्नुहोस्। खाता मेटाइँदा सबै पुरस्कारहरू गुम्छन्।
- मेटाउनु अन्तिम हो। बन्द गरिएको खाता फेरि खोल्न वा पुनर्स्थापना गर्न सकिँदैन।
आफ्नो खाता कसरी मेटाउने
- वेबसाइटमा आफ्नो प्यानल खातामा लग इन गर्नुहोस्।
- सेटिङहरू (Settings) मा जानुहोस् र खाता बन्द गर्नुहोस् (Close account) छान्नुहोस्।
- आफ्नो पासवर्ड लेख्नुहोस्। हामी तपाईंको इमेल ठेगानामा पुष्टि कोड पठाउँछौं।
- 5 मिनेटभित्र कोड लेख्नुहोस्। तपाईंको खाता तुरुन्तै मेटाइन्छ।
मोबाइल एपमा खाता मेटाउने विकल्प छैन — कृपया वेबसाइट प्रयोग गर्नुहोस्। आफ्नो दर्ता गरिएको इमेल ठेगानाबाट support@tgmpanel.com मा लेखेर पनि तपाईं हामीलाई आफ्नो खाता मेटाउन अनुरोध गर्न सक्नुहुन्छ।
तपाईंको व्यक्तिगत विवरण खाताबाट तुरुन्तै हटाइन्छ। तपाईंको अनुरोधअघि नै तालिकामा राखिएका सन्देशहरू केही समयसम्म तपाईंसम्म आइपुग्न सक्छन्।
के म पछि फेरि सामेल हुन सक्छु?
तपाईंले स्वेच्छाले छोड्नुभएको हो भने पछि नयाँ सदस्यका रूपमा, उही इमेल ठेगानाबाट समेत, फेरि दर्ता गर्न स्वागत छ। तपाईंको अघिल्लो ब्यालेन्स र इतिहास पुनर्स्थापना गरिँदैन। प्रतिबन्धका कारण खाता बन्द गरिएको हो भने नयाँ दर्ता खारेज गर्न सकिन्छ।
केवल कम इमेल चाहनुहुन्छ?
कम सन्देश पाउन तपाईंले आफ्नो खाता मेटाउनु पर्दैन। हेर्नुहोस् इमेल, सूचना र SMS।