ວິທີລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ

ທ່ານສາມາດປິດບັນຊີ TGM Panel ໄດ້ທຸກເວລາໃນ ການຕັ້ງຄ່າ (Settings). ຖອນຍອດຄົງເຫຼືອກ່ອນ — ບັນຊີທີ່ປິດແລ້ວບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນໄດ້.

ອັບເດດ 21 ຕຸລາ 2026ເບິ່ງ 0 ຄັ້ງ

ພວກເຮົາຫວັງວ່າທ່ານມີຄວາມສຸກກັບການເປັນສະມາຊິກ ແຕ່ທ່ານສາມາດອອກຈາກ TGM Panel ໄດ້ທຸກເວລາ.

ກ່ອນທ່ານລຶບບັນຊີ

  • ຖອນຍອດຄົງເຫຼືອກ່ອນ. ລາງວັນທັງໝົດຈະສູນເສຍເມື່ອບັນຊີຖືກລຶບ.
  • ການລຶບແມ່ນຖາວອນ. ບັນຊີທີ່ປິດແລ້ວບໍ່ສາມາດເປີດຄືນ ຫຼື ກູ້ຄືນໄດ້.

ວິທີລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ

  1. ເຂົ້າສູ່ລະບົບບັນຊີພາແນລຂອງທ່ານໃນເວັບໄຊ.
  2. ໄປທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ (Settings) ແລະ ເລືອກ ປິດບັນຊີ (Close account).
  3. ໃສ່ລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານ. ພວກເຮົາຈະສົ່ງລະຫັດຢືນຢັນໄປຫາທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານ.
  4. ໃສ່ລະຫັດພາຍໃນ 5 ນາທີ. ບັນຊີຂອງທ່ານຈະຖືກລຶບທັນທີ.

ແອັບມືຖືບໍ່ມີທາງເລືອກໃນການລຶບບັນຊີ — ກະລຸນາໃຊ້ເວັບໄຊ. ທ່ານຍັງສາມາດຂໍໃຫ້ພວກເຮົາລຶບບັນຊີໃຫ້ໂດຍຂຽນຫາ support@tgmpanel.com ຈາກທີ່ຢູ່ອີເມວທີ່ທ່ານລົງທະບຽນ.

ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງທ່ານຈະຖືກລຶບອອກຈາກບັນຊີທັນທີ. ຂໍ້ຄວາມທີ່ຖືກຕັ້ງເວລາໄວ້ກ່ອນຄຳຮ້ອງຂໍຂອງທ່ານ ອາດຍັງມາຮອດທ່ານໃນໄລຍະສັ້ນໆ.

ຂ້ອຍກັບມາສະໝັກໃໝ່ພາຍຫຼັງໄດ້ບໍ?

ຖ້າທ່ານອອກດ້ວຍຄວາມສະໝັກໃຈ ທ່ານສາມາດລົງທະບຽນໃໝ່ພາຍຫຼັງເປັນສະມາຊິກໃໝ່ໄດ້ ເຖິງແມ່ນຈະໃຊ້ທີ່ຢູ່ອີເມວເດີມ. ຍອດຄົງເຫຼືອ ແລະ ປະຫວັດເກົ່າຂອງທ່ານຈະບໍ່ຖືກກູ້ຄືນ. ຖ້າບັນຊີຖືກປິດຍ້ອນການຫ້າມ ການລົງທະບຽນໃໝ່ອາດຖືກປະຕິເສດ.

ພຽງແຕ່ຢາກໄດ້ຮັບອີເມວໜ້ອຍລົງບໍ?

ທ່ານບໍ່ຈຳເປັນຕ້ອງລຶບບັນຊີເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມໜ້ອຍລົງ. ເບິ່ງ ອີເມວ, ການແຈ້ງເຕືອນ ແລະ SMS.

ບົດຄວາມນີ້ມີປະໂຫຍດບໍ?

ບອກພວກເຮົາວ່າບົດຄວາມນີ້ຕອບຄຳຖາມຂອງທ່ານຫຼືບໍ່

ຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອເພີ່ມເຕີມບໍ?

ທີມຊ່ວຍເຫຼືອຂອງພວກເຮົາພ້ອມຊ່ວຍທ່ານ.

ຕິດຕໍ່ຝ່າຍຊ່ວຍເຫຼືອ
ວິທີລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ | ສູນຊ່ວຍເຫຼືອ TGM