အဖွဲ့ဝင်အဖြစ် သင် ပျော်ရွှင်မယ်လို့ မျှော်လင့်ပါတယ်၊ ဒါပေမဲ့ TGM Panel ကနေ အချိန်မရွေး ထွက်နိုင်ပါတယ်။
သင့်အကောင့်ကို မဖျက်ခင်
- သင့်လက်ကျန်ကို အရင် ထုတ်ယူပါ။ အကောင့်ဖျက်လိုက်တဲ့အခါ ဆုလာဘ်အားလုံး ဆုံးရှုံးသွားပါတယ်။
- ဖျက်ခြင်းဟာ အပြီးအပိုင် ဖြစ်ပါတယ်။ ပိတ်ထားတဲ့ အကောင့်ကို ပြန်ဖွင့်လို့ ဒါမှမဟုတ် ပြန်ယူလို့ မရပါဘူး။
သင့်အကောင့်ကို ဘယ်လို ဖျက်မလဲ
- ဝက်ဘ်ဆိုက်မှာ သင့်ပန်နယ်အကောင့်ကို ဝင်ရောက်ပါ။
- ဆက်တင်များ (Settings) ကို သွားပြီး အကောင့်ပိတ်ရန် (Close account) ကို ရွေးပါ။
- သင့်စကားဝှက်ကို ထည့်ပါ။ သင့်အီးမေးလ်လိပ်စာကို အတည်ပြုကုဒ်တစ်ခု ပို့ပေးပါတယ်။
- ကုဒ်ကို 5 မိနစ်အတွင်း ထည့်ပါ။ သင့်အကောင့်ကို ချက်ချင်း ဖျက်ပါတယ်။
မိုဘိုင်းအက်ပ်မှာ သင့်အကောင့်ကို ဖျက်တဲ့ ရွေးချယ်မှု မရှိပါဘူး — ဝက်ဘ်ဆိုက်ကို အသုံးပြုပါ။ စာရင်းသွင်းထားတဲ့ အီးမေးလ်လိပ်စာကနေ support@tgmpanel.com ကို စာရေးပြီး သင့်အကောင့်ကို ဖျက်ပေးဖို့ ကျွန်ုပ်တို့ကို တောင်းဆိုနိုင်ပါတယ်။
သင့်ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များကို အကောင့်ထဲကနေ ချက်ချင်း ဖယ်ရှားပါတယ်။ သင့်တောင်းဆိုမှု မတိုင်ခင် စီစဉ်ထားပြီးသား စာများဟာ ခဏတာ သင့်ဆီ ရောက်လာနိုင်ပါသေးတယ်။
နောက်မှ ပြန်ဝင်လို့ ရပါသလား။
ကိုယ်တိုင် ဆန္ဒအလျောက် ထွက်ခဲ့တာဆိုရင် တူညီတဲ့ အီးမေးလ်လိပ်စာနဲ့တောင် အဖွဲ့ဝင်အသစ်အဖြစ် နောက်မှ ပြန်စာရင်းသွင်းဖို့ ကြိုဆိုပါတယ်။ သင့်ယခင် လက်ကျန်နဲ့ မှတ်တမ်းကို ပြန်မရပါဘူး။ ပိတ်ပင်မှုကြောင့် အကောင့်ကို ပိတ်ခဲ့တာဆိုရင် စာရင်းသွင်းမှုအသစ်ကို ငြင်းပယ်နိုင်ပါတယ်။
အီးမေးလ် နည်းနည်းပဲ ရချင်တာလား။
စာ နည်းနည်းရဖို့ သင့်အကောင့်ကို ဖျက်စရာ မလိုပါဘူး။ အီးမေးလ်၊ အသိပေးချက်နဲ့ SMS များ ကို ကြည့်ပါ။