A’zoligingiz sizga yoqadi deb umid qilamiz, ammo TGM Panel’ni istalgan vaqtda tark etishingiz mumkin.
Hisobingizni o‘chirishdan oldin
- Avval balansingizni yeching. Hisob o‘chirilganda barcha mukofotlar yo‘qoladi.
- O‘chirish qaytarib bo‘lmaydigan amal. Yopilgan hisobni qayta ochib yoki tiklab bo‘lmaydi.
Hisobingizni qanday o‘chirish mumkin
- Veb-saytda panel hisobingizga kiring.
- Sozlamalar (Settings) bo‘limiga o‘ting va Hisobni yopish (Close account) ni tanlang.
- Parolingizni kiriting. Elektron pochta manzilingizga tasdiqlash kodini yuboramiz.
- Kodni 5 daqiqa ichida kiriting. Hisobingiz darhol o‘chiriladi.
Mobil ilovada hisobni o‘chirish imkoniyati yo‘q — veb-saytdan foydalaning. Shuningdek, ro‘yxatdan o‘tgan elektron pochta manzilingizdan support@tgmpanel.com manziliga yozib, hisobingizni o‘chirishni so‘rashingiz mumkin.
Shaxsiy ma’lumotlaringiz hisobdan darhol o‘chiriladi. So‘rovingizdan oldin rejalashtirilgan xabarlar qisqa vaqt davomida sizga kelishi mumkin.
Keyinroq qayta qo‘shila olamanmi?
Agar o‘z xohishingiz bilan chiqib ketgan bo‘lsangiz, keyinroq yangi a’zo sifatida, hatto o‘sha elektron pochta manzili bilan ham bemalol qayta ro‘yxatdan o‘tishingiz mumkin. Oldingi balansingiz va tarixingiz tiklanmaydi. Agar hisob taqiq sababli yopilgan bo‘lsa, yangi ro‘yxatdan o‘tish rad etilishi mumkin.
Shunchaki kamroq xat olishni xohlaysizmi?
Kamroq xabar olish uchun hisobingizni o‘chirishingiz shart emas. Elektron xatlar, bildirishnomalar va SMS maqolasiga qarang.